вівторок, 1 жовтня 2024 р.


  «Воїнам –захисникам присвячується»

    Сьогодні, 1 жовтня в Україні святкують три свята, які тісно пов’язані між собою: День Захисників і Захисниць України, Покрова Пресвятої Богородиці та День українського козацтва. Ці свята нагадують нам про величну національну спадщину, незламний дух українського народу і його невгамовне прагнення до свободи. В Київській Русі Пресвяту Богородицю вважали могутньою заступницею та покровителькою. У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її покрову над нами.

    Шановні Захисники і Захисниці України, ветерани!!! Щиро вітаємо Вас зі святом!!! Ви незламні, мужні, сміливі, хоробрі воїни-патріоти, які захищаєте нас, наші кордони, наш спокій, нашу неньку-Україну. Велика подяка та шана Вам Захисники і Захисниці!!! Бажаю усім нам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.  Зичу миру, щастя, добра кожному серцю та кожному дому. А Вам наші воїни, міцного здоров’я та незламної волі до перемоги.

    Саме в цей день у філії №15 Мацківська сільська бібліотека відбувся захід національно-патріотичного виховання з циклу «Нація з глибоким патріотизмом – непереможна» під назвою «Воїнам-захисникам присвячується!» на який завітав наш односелець, учасник бойових дій, що прийшов на ротацію, Гасенко Роман Олексійович. Зворушливо лунали слова з вуст воїна про страшні бої, які точаться Сході України, про відвагу і мужність побратимів, які захищають рідний край. Лунали пісні у виконанні дуету в складі Лариси Соломахи та Ніни Бобрик, молитву синові  зачитала мама учасника бойових дій, Валентина Муха, а також пом’янули всіх тих, кого забрала ця страшна війна, хвилиною мовчання.


                  














Немає коментарів:

Дописати коментар