субота, 29 червня 2024 р.

 


"Браслет - оберіг воїна".

Нині наша країна відмічає 28-му річницю Основного Закону держави. Конституція України - це головний оберіг нашої державності, демократії, незалежності та свободи. Сьогодні ми змушені боротись за право бути вільними і незалежними.

     З нагоди державного свята для маленьких читачів бібліотеки пройшов захід з національно-патріотичного виховання з циклу «Нація з глибоким патріотизмом – непереможна!», а це майстерклас  з виготовлення патріотичного браслету "Браслет - оберіг воїна". Діти вклали часточку душі і серця у плетіння цих оберегів із жовто - синіх кольорів для наших захисників. Браслети будуть надійним захистом для воїнів і піднімуть бойовий дух на передовій.

     І сьогодні, коли ворог продовжує посягати на основи конституційного ладу і територіальну цілісність України, особливе спасибі звучить нашим захисникам та захисницям, завдячуючи яким ми можемо відзначати наше велике державне свято.

Бажаємо всім у святковий день доброго здоров'я, родинного благополуччя та життєвих гараздів. Україна понад усе! Разом до Перемоги!

 


 






Немає коментарів:

Дописати коментар