вівторок, 4 червня 2024 р.

«Хай щастю дитини не буде кінця!»

Посмішка дитяча зігріє нам серце -

Скільки в ній довіри, щирості й добра!

Це як свіжий подих, сонце чи озерце.

Діти - це дитинства чарівна пора.

    З початком літа ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Дитинство -  найчарівніша, найпрекрасніша пора життя. Це час – сповнений дивовижних мрій, яскравих емоцій і незабутніх вражень. На жаль вже третій рік поспіль це найбажаніше свято для української малечі затьмарене несправедливою війною, яка безжально руйнує дитячі мрії, право наших найменших громадян жити у вільній країні під мирним небом.

  Завідувач філії 15 Мацківська сільська бібліотека разом з працівниками будинку культури організували для дітей цікаві ігрові завдання, веселі розваги, казку на новий лад, познайомили дітей з книжковою виставкою - мозаїкою «Казковий феєрверк», відбулася гра – вікторина «Філворд розгадав – розумним став» і по закінченню свята кожен учасник намалював малюнок на асфальті під назвою «Моя мрія». Майже в кожному  малюнку відобразили символіку України, прапор, Герб, голуб миру. І віримо, що мрії дітей про завершення війни неодмінно збудуться.

    Радіємо, що сьогодні очі наших діток світяться від радості та захоплення. Бо саме в цей важкий для нашої країни час, вони найбільше потребують любові, турботи та уваги дорослих. Тож, вітаємо всіх зі святом та бажаємо миру і благополуччя кожній дитині, кожній родині! Наснаги і мудрості батькам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.






   



   





Немає коментарів:

Дописати коментар