середу, 31 жовтня 2018 р.


                                                Halloween!


 В дивне свято Хеловін,  не залишся ти один.
Навіть школярі та діти всі бажають порадіти:
Одягнути маску смерті, і лахміття, що подерті,
І піти лякать людей, всіх попутних і гостей.
Не сиди сьогодні вдома, це не твоя аксіома,
Від душі ти розважайся, налякати всіх старайся.
        Хеловін - це свято нечистої сили. Прийшло до нас із Америки та Канади. Дослівно Хеловін перекладається, як надвечіря всіх святих душ і святкується з 31 жовтня на 1 листопада. Хеловін – нпайкраща ніч у році для того щоб повеселитись і нікого не образити, налякати - і разом посміятися, а якщо пощастить пережить містичну пригоду!
     Це свято стало традиційним в Мацківській бібліотеці із гуртківцями «Дзвіночок». Діти чекають з нетерпінням цей день. І сьогодні це свято вирувало у фойє будинку культури-це Відьмочки і Вампіри, Страховисько і Кікімора,  Вампір і Чортик, Чорні коти, а ще завітали Опудало Модне, та Страховисько Огородне, закликали бешкетувати, танцювати, веселитись в ігри грати.

   Вероніка Дупір’як разом із Іринкою Гапченко та Святославом Савлуком зробили свято цікавішим, вигадали різні конкурси, вікторини, загадки, розповіли про ліхтар Джека, який є атрибутом цього дня. А провела майстер-клас Вероніка Дупір’як.
     На закінчення свята директор будинку культури Валентина Муха подякувала всім учасникам, за вдалі костюми, гарний настрій за чудове свято, а всі учасники посмакували солодощами.






Немає коментарів:

Дописати коментар