пʼятницю, 12 жовтня 2018 р.


Своє тепло ми подаруєм вам!


Вже надійшли осінні холоди,
І ось зима уже не за горами,
Збираємо трудів своїх плоди,
Летять роки у вирій понад нами.
І крила їхні крають далину,
І манить обрій спокою краями,
А я люблю життя своє, люблю,
Й дорожчає воно з літами.
      У цей погожий осінній день, в фойє Мацківського сільського будинку культури, зібралися односельці на чергове засідання клубу «Надвечір’я» під назвою «Своє тепло ми подаруєм вам». Працівники  закладу культури, та бібліотеки висловили свою шану і повагу людям, які пройшли великий віковий і життєвий шлях, людям похилого віку. Це Лисенко В.Г., Пазенко В.М., Шостак У.І., Пазенко І.Д., Панченко В.М., Ляшко Б.П., Кононенко Б.В., Кривченко Є.І., Кононенко В.В., а ще ювілярів, яким в цьому році виповнилось 80 років. Це Сень Г.І., Безкоровайна Г.Д., Пазенко Б.П., Сень І.А.  До нас на зустріч була запрошена родина Ляшків Івана Семеновича та Ганни Яківни, яка 13 жовтня  святкує золоте весілля.

         Ведучі Ніна Бобрик та Лариса Соломаха розпочали теплу зустріч під  мелодію Іво Бобул «А вже осінь прийшла у мій сад…», розповідаючи про життя і працю наших односельців.
        Споконвіку так повелося, що молоді люди вчилися у старших господарювати, працювати в полі й городі, шити, вишивати, доглядати й виховувати дітей. Від бабусь і дідусів передавалися багатство і краса звичаїв і традицій нашого народу.
Всі свої знання, вміння, досвід, мудрість старше покоління передавало своїм дітям, внукам, правнукам. А жіночий вокальний ансамбль «Мацківські барви» дарували пісенні вітання.
          В святковій атмосфері люди мали змогу поспілкуватися, заспівати  улюблені пісні.  Іван Семенович та Ганна Яківна Ляшко розказали про першу свою зустріч під зоряним небом, про роки життя та праці. На закінчення всі запрошені посмакували солодощами, чаєм та напоями.
       Тож завдяки підтримці старости Мацківського старостинського округу М.А. Дзюби та депутата обласної ради В.В. Мостовенка наша зустріч відбулася, як в родинному колі.

 
                  
                                                         

Немає коментарів:

Дописати коментар