суботу, 6 жовтня 2018 р.

До Всесвітнього дня захисту тварин.

          Щороку 4 жовтня весь світ відзначає День тварин (Всесвітній день захисту тварин). В цьому році, це свято відзначає свою 87-му річницю. Зародилося воно в 1931 році у Флоренції, на Міжнародному конгресі прихильників руху захисту прав тварин.
          І сьогодні в Мацківській сільській бібліотеці разом з членами клубу за інтересами «Дзвіночок», що діє при книгозбірні, був проведений цей захід «Якби тварини вміли говорити». Завідувач бібліотекою Ніна Бобрик розповіла цікаву бесіду про друзів наших менших біля книжково-ілюстративної виставки «Люблю тваринок я своїх», а ще діти залюбки розказали про домашніх улюбленців та зробили фотовиставку «ВусоЛапоХвіст». Іринка Гапченко завітала не сама на наш захід, а принесла із собою улюблену тваринку по кличці «Тішка»,  про якого розповіла чим харчується морська свинка, який догляд потрібний за ним. І кожен із охочих мав змогу покормити та потішитись цією тваринкою. 
         А ще діти переглянули мультфільм «Звірополіс», та на закінчення кожен мав змогу написати побажання та прикріпити на гілочці «Дерева бажання» на якій кожного разу читачі залишатимуть свої мрії та бажання.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар