середа, 31 липня 2024 р.

ЛИСТ ПОДЯКА


     

Мої найкращі слова вдячності 
Публічній бібліотеці імені Лесі Українки, м. Києва  (Лесина Бібліотека) за подаровані книги.

   Бібліотека - неймовірне джерело знань, місце, де читачі відкривають для себе щось нове… А ще це місце де можна відволіктись від негативних думок у такий непростий час.

    Подарувавши книгу бібліотеці, ви даєте можливість продовжити їй життя і принести користь читачам. Дуже добре , що серед нас  багато людей, які це розуміють. Ті, хто передають свої книги до фондів бібліотеки – люди з високою громадянською позицією, які прекрасно розуміють, що ці книги знайдуть свого читача.

    Кожна книга для бібліотеки в такий час – це як знахідка, як скарб. Подаровані Вами книги Юлії Бережко-Камінської та Алли Багірової «Україна: пекельний 22-й» та «Київ. Жінки. Війна» - це спогади, роздуми про життя у період повномасштабного вторгнення, це та актуальна тема в наш час. Я глибоко зворушена, як завідувач і щиро дякую Вам Тетяна Петрівна Дмитренко, як головному бібліотекару і вашим колегам за цінні книги, які прикрасить полички нашої бібліотеки та принесуть користувачам приємні хвилюючі миті від читання.

    Дозвольте від свого імені та від імені наших читачів подякувати ще раз Вам, колеги за тепло серця, доброту, розуміння. Бажаємо Вам міцного здоров'я, Миру, добробуту, затишку у ваших оселях та успіхів у творчості.

   Ми радіємо, що бібліотека об'єднує друзів з різних областей України, а нам надає силу і віру у нашу єдність та Перемогу!

 

Завідувач філією №15 Мацківська сільська бібліотека Лубенської Публічної

бібліотеки ім. Володимира Малика                                         

                                                                               Ніна Бобрик.






Немає коментарів:

Дописати коментар