четвер, 25 липня 2024 р.

 

Газетно - журнальне асорті

         В наш час кожна людина хоче знати деталі важливих політичних, соціальних, культурних подій; залишатися у тренді останніх новинок. У такому випадку нашим користувачам прийде на допомогу періодика, яка є невід’ємною частиною загального фонду.

Сьогодні далеко не кожен може дозволити собі передплатити додому улюблене видання, проте прийти до нашої бібліотеки і доторкнутися до газетних та журнальних сторінок – може кожен бажаючий. І не тільки доторкнутися, а й взяти додому на певний термін. Адже періодичні видання – це одне із джерел задоволення інформаційних потреб користувачів, що відображає оперативну інформацію про досягнення в різних сферах діяльності.

     Чудовою  можливістю розкриття фонду періодичних видань є проведення в бібліотеці тижня  періодики «Подорож в країну періодичних видань!». Основною метою його проведення є надання інформаційної допомоги користувачам бібліотеки у задоволенні їхніх потреб через газети та журнали, формування художнього смаку, культури читання.

     Філія №15 Мацківська сільська бібліотека пропонує для читача такі видання як: «Лубенщина», «Вісник», «Порадниця», «Хазяїн. Дім. Сад. Город.», «Дарина», «1000 секретів», «Смачно! Рецепти. Секрети. Поради», а також для дітей «Саша та Маша», журнал «Сашка» та «В гостях у казки».

      Запрошуємо завітати до книгозбірні  і обрати до смаку газети і журнали, які вас зацікавили. На наших користувачів чекає періодика!

 

 



 

Немає коментарів:

Дописати коментар