пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

 

                                                    Зі святом вітаємо, Україну!


Хай знає весь світ про казкову країну,

Де синєє небо та жовті поля.

Хай квітне щаслива моя Україна,

Найкраща, безцінна, родюча земля!!!

     24 серпня - український народ відзначає найголовніше державне свято – День Незалежності України. Саме 24 серпня 1991 року Україну було проголошено незалежною, демократичною державою, і над будинком Верховної Ради піднявся синьо-жовтий прапор. Це знакова подія для всіх українців, адже наша країна хоч і молода, але з багатовіковою історією.

     І сьогодні це свято не лише про здобуття незалежності, але й про боротьбу за її збереження.  На жаль, Україна продовжує відстоювати свою свободу і незалежність, проливаючи кров найкращих синів і дочок у жорстокій війні з окупантом.

      З цієї нагоди у філії №15 Мацківська сільська бібліотека оформлена виставка-свято «Наша спільна мрія – вільна Україна!»

    На виставці представлено літературу з історії України, про легендарні постаті країни, про тернистий шлях української нації до самовизначення, а також духовну велич держави. Завітайте до бібліотеки та познайомитеся з книжковою виставкою.

    А ще, у  цей святковий день хочемо привітати зі святом та  подякувати кожному, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини зі зброю у руках, вдячні трудівникам, волонтерам та усім, хто працює на її відновлення.

    Пам'ятаймо страшну ціну нашої Незалежності...

    Будьмо сміливими, згуртованими та незламними! Щасливого майбутнього на вільній, мирній, успішній Батьківщині.

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар