вівторок, 10 серпня 2021 р.

 

З Всесвітнім днем книголюбів, наші найкращі читачі  Мацківської  сільської бібліотеки!

       Для людини, яка любить читати, незалежно від того, який літературний жанр вона вважає за краще, зустріч з улюбленою книгою є бажаним моментом, а початок прочитання нового твору - загадкою, яку треба буде розв'язати. Магія книги - це свого роду особливе таїнство, завжди нове та завжди прекрасне!

     Любі друзі! Прийміть наші вітання з цим чудовим днем! Всім письменникам бажаємо невичерпного натхнення і відданих читачів. А читачам - багато нових зустрічей з цікавими книгами!

     Хоча на зустріч з книгою спішать молодші читачі нашої бібліотеки, діти,  та з нетерпінням читають цікаві книги. А до деяких читачів, періодичні видання та книжки приносить бібліотекар до дому, це ті користувачі, які не в змозі самостійно завітати до книгозбірні, за станом здоров’я.

     Тож читайте, мрійте і ваш світ стане прекрасним та неповторним. Саме завдяки вам, книга продовжує бути затребуваною і популярною! Зі святом вас книголюби!


 

 

 





1 коментар:

  1. Дякуємо за вітання,ми завжди з задоволенням відвідуємо вашу бібліотеку,де можна дізнатись багато цікавого,перегортаючи сторінки преси а також про новинки літературних видань.

    ВідповістиВидалити