понеділок, 2 квітня 2018 р.

                                            Свято гумору.

       

        У день прекрасного, веселого, доброзичливого свята — Дня Сміху, 1 квітня в фойє Мацківського БК, працівниками сільського будинку культури та бібліотекарем було проведено Свято Гумору « Я веселий добрий сміх, мене вистачить на всіх».
    Цей чудовий весняний день—1  квітня, не внесено ні в які календарні чи знаменні всенародні свята, але його святкують в багатьох країнах світу. Тож і в Мацківцях цього дня було гамірно  та весело.

    Ведуча Ніна Бобрик розпочала захід  Наказом « Про святкування Дня Гумору». У гості   завітали казкові герої : Клоун Бантик, Леді Блискавка і Мадам Пуговка, які розважали дітлахів своїми дотепними жартами, іграми і танцями. Діти з захопленням  приймали активну участь  у вікторинах, конкурсах та жартівливих іграх «Розсміши коміка». Кожному учаснику свята була подарована посмішка з паперу, яку діти змогли приклеїти на свої личка.  Вони з задоволенням  малювали смішні обличчя на надутих кульках і виготовили святковий плакат «Сміх – це здоров’я душі і тіла», а Костянтин Нещерет читав гуморески Павла Глазового. Всі учасники свята отримали позитивний настрій, море пасмішок, нагороди та солодощі.  
     Не дарма  кажуть, сміх — це сонце, що проганяє зиму з  людського обличчя. Тож посміхніться світу і він посміхнеться Вам!   

      



Немає коментарів:

Дописати коментар