неділю, 1 жовтня 2017 р.

          Добром забуте серце обігрійте!


     1 жовтня - весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні - це ще й День ветерана. І сьогодні, цей гарний осінній день додав настрою та посмішок поважним людям села Мацківці.

     Завітали працівники культури в оселі літніх людей, на вшанування ветеранів праці, а саме до: Коробки Ганни  Іванівни, якій в цьому році виповниться 90 років, Ляшенко Миколи Михайловича та Олександри Іванівни, Сень Ольги Василівни, яка в цей день святкує ще й день учителя, бо всі свої роки присвятила педагогічній праці, Потоцького Василя Сергійовича, Гусинської Надії Петрівни, Кононенко Людмили Олександрівни та Мартищенко Олександри Іванівни.
  Привітавши з днем людей похилого віку,  працівники Мацківського будинку культури та бібліотекар сільської книгозбірні, подарували хвилини відпочинку,  приємне  хвилювання, зворушливі задушевні пісні  та квіти. У вітальному слові завідуюча бібліотекою Ніна Бобрик зауважила, що людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги. Літній вік людини свідчить про досвід і терпіння, наполегливість та здатність досягти поставлених завдань. А ще від всього серця побажала миру, добра, міцного здоровя, довголіття та злагоди в сімях.  Щирими оплесками дякували старенькі за душевні слова, за ті хвилини відпочинку, які подарували в такий прекрасний день.




Немає коментарів:

Дописати коментар