суботу, 19 серпня 2017 р.

    Любим грати у виставах,  бо                   весела оця справа.

     «Забута казка — це золоте намисто, яке впало на морське дно» — кажуть старі люди. І щоб не втратили наступні покоління такого намиста, ми повинні зберігати у своїй пам’яті перлини народної мудрості, розшукувати народних мудреців, які зберігають в пам’яті безліч казок, народних оповідок, пісень та прислів’їв.
  Не забувають казок і Мацківські дітлахи. Нещодавно, найменші дітки з дитячого садочка  «Сонечко» завітали на лялькову виставу «Коза—дереза» до сільської бібліотеки. Цю виставу підготували члени клубу за інтересами «Дзвіночок», що діє при Мацківській книгозбірні.
Це активні учасники Марійка, Олексій та Віра Яковлеви, Ірина Гапченко  та Вероніка Дупір’як, Святослав Савлук та Костянтин Нещерет, а також Катя Богдан, які цікаво підготували та вміло показали українську народну казку.
  Завідуюча дитячим садочком Валентина Онищенко разом із дітьми подякували всім гуртківцям та побажали набратися нових сил перед початком навчального року.
  А завідуюча бібліотекою Ніна Бобрик, на закінчення пригостила смачними яблуками та грушами, адже щедрий кошик з фруктами був освячений на Спаса в Свято-Миколаївському храмі.






Немає коментарів:

Дописати коментар