середу, 6 грудня 2023 р.

 

СВЯТИЙ МИКОЛАЮ, прийди до нас з раю!


Святий Миколаю, тебе ми чекаєм,
Усі, і дорослі й малі.
Тебе прославляєм, тебе ми вітаєм
На нашій гостинній вкраїнській землі!

     Святий Миколаю, тебе ми благаєм,
     Не треба нам горя й війни!
     Дай миру і спокою нашому краю,
     Усіх ворогів прожени!

       Сьогодні кожна дитина, кожен українець мріє про якнайшвидше припинення бойових дій, про повернення рідних та близьких з війни додому, мріє про світле майбутнє. Тисячі мужніх захисників і захисниць України боронять кордони неньки від окупантів, ризикуючи найдорожчим – своїм життям. Тож бажанням українських дітей нині є мир та злагода в країні, це бажання підтримати мужніх воїнів ЗСУ.

    Вже традицією стало відзначати  дитяче свято Св. Миколая в фойє Мацківського БК, це не тільки сімейна традиція,  але і один із символів духовного тепла для дітей. В цей день завітали Миколай і казкові герої – Ябіда-карябіда та свята Миколайка до дітей.  Море емоцій, цікавих пригод, подарунків чекають дітлахи і вони здійснюються. Весело провели час в казковій атмосфері. Малювали малюнки захисникам, танцювали, писали листи, розказували вірші, водили хоровод із Святим Миколаєм і за добрі вчинки отримали подаруночки. Щирі посмішки та яскраві моменти запам'ятаються дітям надовго.

    У день Святого Миколая бажаємо лише миру і перемоги, добра та щастя. Нехай ваш будинок буде сповнений радісних подій, нехай кожна хвилина цього дня надихає. Живіть у добробуті, спокої, любові та довірі.










Немає коментарів:

Дописати коментар