пʼятницю, 12 серпня 2022 р.

 

«Молодь, за здоровий спосіб життя!»

Всім юнацького запалу,
Оптимізму я бажаю,
Не старіти серцем чуйним,
Вас з днем молоді вітаю.

Хай у житті завжди щастить,

Несе хай радість – кожна мить,

Ідей цікавих, мрій казкових,

А днів веселих і чудових!

      Сьогодні 12 серпня у всьому світі і в Україні відзначається  День молоді. Це свято молодості і позитиву – відмінний привід привітати всіх юнаків і дівчат, а також людей, хто молодий душею. Уперше Міжнародний день молоді відзначається у світі 12 серпня 2000 року, а ідея про його заснування була запропонована ще в 1991 році молоддю, яка зібралася у Відні на І сесії Світового молодіжного форуму системи ООН.

        Кажуть – молодість дається тільки раз! Всі важливі та найяскравіші моменти життя кожна людина здебільшого переживає саме в молодості

 Саме  сьогодні для юнаків та дівчат біля Мацківського СБК було проведено свято. Молодість - це не просто певний період у житті людини, а ще й особливий стан душі. Тому День молоді вважається святом творчості, енергії, здорового способу життя, пізнання та реалізації найсміливіших задумів.

      Адже, здоровий спосіб  життя – це запорука успіху, здоров’я, довголіття, це так само дбайливе ставлення до себе! І цим довела молодь, беручи участь в конкурсах, вікторинах, та  змагаючись на спортивних тренажерах.

      Тож щиро вітаю  сьогодні тих людей, на яких покладаються надії, і з ким пов'язане майбутнє нашої країни і майбутнє кожного із нас. Бажаю терпіння і сміливості у всіх вчинках, втілення в життя заповітних мрій! Шукайте і знаходьте виходи з важких ситуацій, будьте еталоном справедливості для майбутніх поколінь!

 


 


  


Немає коментарів:

Дописати коментар