середу, 1 червня 2022 р.

 

Свято дитинства.


Нема світлішого нічого в цілім світі,

Як сонце ясне й чисті небеса.

Нема нічого кращого, як діти,

Бо в них любов, надія і краса...

Н. Красоткіна

 

     Діти - маленькі частинки великого щастя, ім'я якому - Життя! Діти - це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щедрою радістю і теплотою.

      В перший день літа відзначають Міжнародний день захисту дітей. Це свято - нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою, і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни.  Особливо важливим цей день видається під час війни в Україні. Діти повинні жити в мирному світі з гарними можливостями для їхнього майбутнього. Захист дітей зараз потрібен як ніколи!

       Ввійшло в традицію  для дітей нашого села Мацківці та тих дітей, що вимушено покинули свій дім, проводити дитяче свято. І сьогодні майже три години біля будинку культури та в бібліотеці було весело та гамірно. Для дітей були підготовлені цікаві вікторини, ігри, конкурси, загадки.

     А «Книжкове царство з року в рік запросило на свій поріг» до бібліотеки, де ознайомились з дитячою виставкою «Книжкова вітрина для цілої родини» вікториною-завданням «Ромашка»  та казковими героями ляльками.

     А з яким задоволенням діти інсценізували казку «У тридев’ятому царстві», а також  на завершення  малювали малюнок на асфальті під назвою «Моя  Батьківщина у світі одна».

Нехай не тільки в цей святковий день, але і в будь-який інший кожна дитина буде оточена любов'ю і турботою! На закінчення свята всі мали змогу посмакувати чарівним чаєм та солодощами.

   Бажаємо кожній дитині міцної сім'ї, миру  і всього необхідного для безтурботного дитинства.

Свято вдалося! Гарний настрій, море дитячих посмішок та веселий дитячий сміх! Все це залишиться у спогадах нашої малечі, сподіваємося, на довго!



















Немає коментарів:

Дописати коментар