вівторок, 1 червня 2021 р.

 

«Сяйте усмішки сонцем зігріті»


Щасливе дитинство — це мама і тато,

Брати і сестрички і радісне свято.

Це загадка й книжка і щастя в родині,

Це спокій в оселі і мир в  Україні.

     Міжнародний день захисту дітей відзначається щорічно більш ніж у 30 країнах світу. Діти - це наше майбутнє, а значить майбутнє нашої держави. Саме сьогодні, ми повинні зігріти теплом і любов'ю кожне дитяче серця, щоб наші сини і дочки знали, що ми їх дуже любимо і хочемо їм радісного й безхмарного дитинства! Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними і щасливими дітьми і відчували мамине тепло, ласку і батьківське міцне плече. Адже дитинство - це чудова пора сподівань та здійснення мрій.



    









    Для дітей села Мацківці перший літній день був веселий  і радісний. В приміщенні Мацківського СБК та сільської бібліотеки організували і  провели дитяче свято «Сяйте усмішки сонцем зігріті». Ведучі веселі клоуни Кльопа і Тьопа ( Лариса Соломаха та Ніна Бобрик) розважали дітей, грали в ігри, відгадували загадки, приймали участь у конкурсах та вікторинах, музичній грі-руханці, а також у конкурсі  малюнку на асфальті «Моя мальовнича Україна». На закінчення свята всі учасники  отримали безліч приємних вражень, позитивний настрій та нагороди.


   

    Тож  вітаємо всіх вас, наші малята, із Міжнародним днем захисту дітей! Сподіваємось, що під час літніх канікул ви ще не раз, завітаєте до нас на гостину! Бажаємо вам, дорогі діти, вашим батькам та рідним міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку. Нехай усі мрії і задуми завжди збуваються!







Немає коментарів:

Дописати коментар