середу, 15 квітня 2020 р.

                                                                        "З книгою на карантині" 



          В Мацківській сільській бібліотеці продовжуємо цикл  для читання, рекомендованих книг  під час карантину не тільки для дорослих, а й для дітей. Не знаєте, що почитати? Тож пропонуємо цікавинки, долучайтесь, запрошуємо!





  Елінор Портер «Поліанна»


      Історія про життєлюбну дівчинку Полліанну, яка .зуміла змінити життя цілого містечка й відкрити серця його мешканців.
    Книга чудово вчить радіти тому, що є. Дивитися на речі з оптимізмом і жити, займаючись тим, що тобі подобається. Прочитати можна за посиланям:
                                                                       


                    

 Льюїс Керролл "Аліса в країні чудес!"
     Історія про чарівну дівчинку Алісу - казка, яка давно стала класикою англійської літератури, яка тішить нові покоління читачів.   Прочитати можна за посиланням:
http://www.ae-lib.org.ua/…/carroll__alices_adventures_in_wo…
    

Льюїс Керрол "Пригоди Аліси в Дивокраї!"

      Ця книга сповнена дивами — тим, чого нам так не вистачає в житті. Оригінальні герої, парадоксальні ситуації, цікаві діалоги — все це робить пригоди Аліси незабутніми.
     А завдяки майстерному перекладу і прекрасним ілюстраціям молодої художниці Євгенії Чистотіної ця книжка стане і справжньою окрасою домашньої бібліотеки, і прекрасним подарунком.


            


Тож шановні великі і маленькі користувачі, закликаємо разом читати улюблені дитячі твори, а головною ідеєю цього є зацікавити дитину до книги та підвищити інтерес до читання.

Немає коментарів:

Дописати коментар