середу, 7 березня 2018 р.

                                 

   

                             Свою матусю щиро привітаю! 

                            Моя матуся схожа на весну,
                                        Люблю я усмішку її ясну!

  Відшуміла зима лютими морозами, відхурделила сніжними віхолами, а на зміну їй прийшла чарівна звабно-принадлива красуня-весна. Тож недаремно саме вона увібрала в себе одне з найкращих свят—свято Жінки.
      В  ці дні, в кожному населеному пункті України вітають прекрасну половину людства—Жінку, маму , сестричку, бабусю. І сьогодні, відбувся святковий концерт в Мацківському будинку культури присвячений жіночому дню—8 Березня. Свої пісні дарували аматорський жіночий ансамбль «Мацківські барви», квартет «Сріблясті роси», солісти Алла Сень, Тетяна Вареник, Лариса Соломаха, Ніна Бобрик, драматичний колектив «Кумоньки». А  найменші учасники Вероніка Терещенко, Вероніка Дупір’як, Вова Сень читали вірші та виконали пісенне вітання своїм матусям, бабусям.  Костя Нещерет та Святослав Савлук подарували глядачам—гумор.

     
 А 6 березня, гуртківці клубу за інтересами «Дзвіночок» в сільській бібліотеці власноруч створювали вітальні листівки своїм мамам та бабусям. А також з великим захопленням та власною фантазією виготовляли квіти для оформлення святкової сцени. Ці старанні діти вміють не тільки прикрашати залу для свята, а й вміло співати, грати у сатиричних сценках, розказувати вірші. Тож вони на концерті і привітали своїх матусь і всіх жінок зі святом!




Немає коментарів:

Дописати коментар