вівторок, 3 жовтня 2023 р.

 

«Хай не спішать літа на ваш поріг!» - вшанування людей поважного віку.

   1 жовтня - дуже особлива дата. В цей день у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана.

     Люди поважного віку - це скарб нації, джерело народної мудрості. Дбайливе ставлення до старшого покоління - загальнодержавна справа. Цей день – прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, і взагалі всім людям поважного віку за розбудову та розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.

   Вже стало доброю традицією вшановувати людей поважного віку, пенсіонерів, ветеранів праці села Мацківці.  З найщирішими привітаннями на День захисту людей похилого віку звернувся колектив Мацківського СБК та завідувач сільської книгозбірні до найосвіченіших представників нашого суспільства, наших односельців.  В цей день ми мали нагоду виявити свою любов та повагу до тих, хто доклали чималих зусиль, щоб ми та наші діти сьогодні жили в злагоді та достатку. Ми бажаємо, щоб ви поряд зі своєю глибокою мудрістю та сивими скронями і надалі почували себе молодими душею.



 Від усього серця бажаю вам міцного здоров’я, довгих років життя, бадьорості духу, любові та душевного спокою. Нехай вас завжди оточують увагою і піклуванням близькі люди, а внуки та правнуки тішать своїми досягненнями.

 








Немає коментарів:

Дописати коментар