четвер, 1 червня 2023 р.

 

Дитяче свято. «Хай дитинство радісно сміється!»


Захист дитинства у цілому світі -

Це місія честі, любові, добра.

Заради майбутнього треба нам жити,

Прекрасне і вічне нехай не вмира.

Хай війни стихають від сміху дитини,

Душа очищається, серце співа,

А розум підносить крізь будні людину,

Порядність всю землю нехай обійма!

    Традиційно в перший день літа, 1 червня, відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості і надії.  Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди.

     Сьогодні цей день набуває особливого значення, адже на превеликий жаль, і в Україні є діти, яким бракує тепла, дружнього спілкування з однолітками, справжнього дитинства і мирного неба над головою!

    З цієї нагоди працівники Мацківського БК та завідувач філією №15 Мацківська сільська бібліотека зустріли  наших маленьких українців, допитливих,  активних, веселих дітей.  В розважальній, ігровій формі відбувалося свято, де діти активно спілкувались та брали участь у літературних вікторинах, відгадували загадки, грали в ігри, брали участь в конкурсах. У читальному залі книгозбірні на діток чекав головний герой - «Читайлик» із цікавою програмою. Біля книжкової виставки  інсталяції «У книжковім дивосвіті виростають творчі діти» мали змогу зробити фото на згадку. Акторську майстерність проявили в інсценізації казки «Ріпка», що сподобалась не тільки діткам, а і їх батькам.

     За цікавими іграми та вікторинами швидко сплинув час. Діти були в захваті. Бажаю миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні!  Терпіння, наснаги і мудрості батькам,  дорослим, серця яких сповнені любові до дітей. Нехай щастю кожної дитини не буде кінця, щоб завжди над ними світило ясне сонечко, а небо було голубим і безхмарним.

     Миру вам, добра і приємного літнього відпочинку!

 


 

 









Немає коментарів:

Дописати коментар