суботу, 18 грудня 2021 р.

 

«Святий Отче Миколай, мою хату не минай!»                   


         Зима багата на свята, які дуже  люблять діти. Вони з нетерпінням чекають їх, щоб зануритися в атмосферу чарівності, радості, веселощів та сподіваються на маленьке диво… 
    

    19 грудня відзначають День святого Миколая – покровителя і заступника знедолених, бідних, а також усіх подорожуючих. Це одне з улюблених свят багатьох дітлахів, бо за традицією саме цієї ночі вони отримують подарунки під подушками. Але не тільки діти радіють цьому святу – кожен із нас вірить в здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому Миколаю.

   

   Для юних читачів, дітей села Мацківці сьогодні відбувалося цікаве дійство. Діти мали змогу дізнатися про Миколу Чудотворця, пограти в цікаві ігри, зробити власноруч ангелочків, вітальні листівки та підписати їх, новорічні прикраси, намалювати і підписати великий лист – плакат Св. Миколаю  з побажаннями миру, добра. А також, прийшов і сам Миколай до дітлахів, вітаючи із святом. Вони гарно розказували вірші, водили хоровод, танцювали всі разом, та віддали свої листа прямо в руки Святому Миколаю.

   


На закінчення всі сфотографувалися, а Святий Миколай побажав бути слухняними, гарно вчитися, поважати старших, допомагати вдома батькам та подарував кожному смачні подаруночки.

 

     А ви, любі читачі, чи написали  листа до Святого Миколая? Чи не забули розповісти правду про себе, чи попросили, окрім омріяних подарунків, про мир і спокій в Україні?

     Нехай Святий Чудотворець пам'ятає про кожного з вас. Нехай 19 грудня в кожній домівці, під кожною подушечкою будуть бажані подарунки, а нашій країні врешті настане омріяний мир.


   Тож шановні друзі! Пишіть листи, кладіть їх на підвіконня з надією, що з неба спуститься ангел і віднесе їх Святому Миколаєві. А потім... будемо чекати дива і своїх замовлених подарунків.

   

 




  Свято підготували завідуюча бібліотекою Ніна Бобрик та працівники сільського будинку культури, щиро дякуємо старості села Віктору Марченку за подарунки.

Щиро вітаємо Вас із зимовими святами!!!

 


 


Немає коментарів:

Дописати коментар