пʼятницю, 25 вересня 2020 р.

 

Бібліотека—це скарбниця всіх багатств людського духу!

Бібліотека – це єднання різних поколінь у плині часу, 

Це духовні справдішні надбання, що народ цінує, як окрасу,

Як багатство, що збирать нелегко, що йому кінця нема й не буде.

Тож – ідіть  усі в бібліотеку по знання і віще слово, люди!

Бібліотека – це храм книги, дзеркало нашої історії, скарбниця часу, яка прокладає стежину в майбутнє. Вже протягом 22 років в останній вересневий день усі бібліотеки нашої країни урочисто відзначають своє професійне свято. День бібліотек – це день, який об’єднує сиву давнину, коли у стінах Київської Софії почала збиратися перша бібліотека на нашій землі, і сучасність, у якій бібліотека має статус інформаційно-культурного центру із найновішими технологіями. День бібліотек – це свято, яке відзначають діти і дорослі, бібліотекарі та читачі, а також усі, хто так чи інакше має відношення до храму книги. 

   День бібліотек співпадає з іменами Віри, Надії і Любові, а також їхньої матері Софії, що є символічним, адже саме любов до своєї справи, непохитна віра у місію бібліотеки в суспільстві, надія на подальшу перспективу розвитку дають наснагу для нових звершень, а мудрість допомагає у вирішенні різноманітних питань.

  З наближення нашого професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек – ми хочемо привітати вас, любителів читання, поціновувачів книги, нинішніх, колишніх та майбутніх користувачів бібліотек! 

 



В ці осінні дні до Мацківської книгозбірні  завітали маленькі читайлики дошкільнята разом із мамами та бабусею. Бібліотекар Ніна Бобрик розповіла багато цікавого про бібліотеку, ознайомила з книжковою виставкою «Казка спішить до тебе», де на кожній поличці проживають звірята в царстві книг.  А ще дітки уважно дивились нові журнали, слухали цікаву казочку та знайомились із звірятами для пальчикового театру, а також розказували віршики. Ці майбутні маленькі читачі з задоволенням відвідали храм науки.

   Тож на закінчення бібліотекар побажала маленьким читачам швидше вирости, навчитись читати і двері бібліотеки будуть для них завжди відкриті.

  

                                     



Немає коментарів:

Дописати коментар