вівторок, 17 грудня 2019 р.


Творча майстерня до Святого Миколая.




 За вікном сніжок летить, вітром завіває.
Тож спішіть усі до нас на свято Миколая.
Ну,а хто сюди прийшов, раді вас вітати.
Не сумуйте ви сьогодні  на нашому святі!

       «На Святого Миколая в небі іскорка палає!» - під такою назвою,  діти клубу за інтересами «Дзвіночок» відвідали Мацківську бібліотеку, щоб в черговий раз поринути в світ чарівної  казки, поезії та створити власноруч цікаві поробки. На передодні свята в бібліотеці відбулась творча майстерня з виготовлення миколайчиків та листів Св. Миколаю. Це свято - одне з найулюбленіших дітьми свят. В це й день, за легендою, Святий Миколай спускається з небес на землю, щоб нагородити дітей подарунками за їх добрі справи.
        Бібліотекар Бобрик Н.А. розповіла, як це свято святкують у нас на Україні та інших державах, адже Святого Миколая вважають заступником всіх дітей. А самі діти  розповідали вірші та легенди, які підготували.
       Отже, для користувачів бібліотеки цей день не тільки підняв настрою, а й збагатив знаннями щодо народних традицій і звичаїв, розуміння необхідності творити добрі справи, гарно вчитися в школі, допомагати старшим, проявляти милосердя до тих, хто його потребує, рости слухняними дітьми.

 

















Немає коментарів:

Дописати коментар