вівторок, 1 жовтня 2019 р.


Вшанування  людей  поважного  віку  за  місцем  перебування.


Ти років вже маєш чимало, 
І щастя, і горе було,
Лиш спокою серце не знало – 
Вперед безупинно вело.
Вже виросли діти і внуки, 
І правнуки в тебе вже є,
І старість бере в свої руки 
Натруджене тіло твоє!
     1 жовтня в нашій Державі відзначається День похилого віку та День ветерана. Це хороша нагода пильніше зосередитись на проблемах літніх людей, ще раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці, нашим батькам і матерям, старшим друзям, за чиїми плечима нелегкі життєві дороги. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід – нерозривний місток, який з’єднує покоління.

        Вшанували людей поважного віку під назвою «Хоч років ти вже маєш чимало, лише спокою серце не знало!» бібліотекар сільської книгозбірні та працівники Мацківського СБК, привітали одиноких жителів села, за місцем перебування. Огорнувши їх увагою та пошаною, висловили  подяку за багаторічну невтомну працю та розрадили  теплим, добрим словом і веселою піснею.

Кажуть, юність живе лиш майбутнім,
Кажуть, зрілість цінує лиш мить,

Тільки старість живе незабутнім,
Тим, чого не вернуть, не спинить.
 Бібліотекар,  Ніна Бобрик запропонувала періодичні видання, цікаві журнали та газети нашим односельцям.

Тож з нагоди свята, прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Хай ваша золота осінь буде щасливою, а доля щедрою на радощі, на мир, на добро. Міцного здоров’я, щасливою долі, довголіття та віри в краще майбутнє!




Немає коментарів:

Дописати коментар