суботу, 20 квітня 2024 р.

 

                                                         


             Wellness  захід 

    Людство  з  давніх-давен  усвідомило  ціну  здоров’я,  присвячуючи  цій темі  мудрі  думки,  які  слугують  засобом  передачі  знань  і  досвіду старшого  покоління молодшому. З  розумінням  цінності  здоров’я  і руйнівних  наслідків  хвороб випливає думка про необхідність дбайливого ставлення до власного здоров’я.

      Філія №15 Мацківська сільська бібліотека приєдналася до мініпроєкту "Бібліотеки за здоровий спосіб життя" та провели Wellness  захід  "Правильне харчування - запорука здоров’я" для    читачів, як дорослих так і дітей.  Вели мову про здорове харчування,     вчилися розпізнавати корисні і некорисні продукти харчування, ознайомилися із пунктами рекомендацій для здорового харчування від видатних дієтологів. Активними виявились діти де брали участь у вікторині «Корисна чи шкідлива їжа», відгадували загадки, долучились до дидактичної гри «Їстівне – неїстівне». А щоб бути витривалими, здоровими, міцними потрібно займатися спортом, робити зарядку, а також вести здоровий спосіб життя. По закінченню діти завітали на спортивний майданчик щоб позайматися  на тренажерах.

        Для користувачів в бібліотеці розгорнута тематична виставка «Правильне харчування – запорука здоров’я!»

       Отже, здорове харчування — це не тільки добре самопочуття і позбавлення від багатьох недуг, міцна нервова система і нормалізація ваги, але й любов та повага до себе, це прагнення до здорового і тривалого життя. Від  правильного харчування залежить нормальне функціонування органів і систем організму. Тож займайтеся спортом, ведіть правильний спосіб життя, вживайте корисну їжу і все буде добре.



     



 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар